5 enkla tips hur du kan använda mikrogrönt i köket

1. Mikrogrönt i wraps och tacos

Är en personlig favorit. I wraps & tacos kommer mikrogrönt till sin fulla rätt. Det går snabbt, är enkelt och smakar fantastiskt gott! På bilden ser ni ärtskott och broccoliskott - en nyttig och näringsrik wraps!

2. Mikrogrönt på mackan

Mikrogrönt besitter den magiska kraften att förvandla en tråkig ostmacka till något helt annat - mera lyxigt! Varför inte boosta din frukostmacka med både smak och näring? Ett enkelt sätt att få i sig mera grönsaker!

3. Mikrogrönt på pizzan

Vanlig pizzasallad eller rucola i all ära! Men har du precis som vi tröttnat på same old thing - är mikrogrönt på pizzan det bästa som har hänt sedan skivat bröd kom till stan! Rädisskott toppade på pizza fungerar som en utmärkt smakbrytare och förhöjer hela upplevelsen. Mikrogrönt på pizza är a match made in heaven!

4. Mikrogrönt i sallad

Mikrogrönt kan användas som ett komplement i "vanlig" sallad. Det adderar både färg, stora smaker och mycket vitaminer och näring! På bilden nedan ser ni C-vitamin rika rädisskott som har blandats till en fräsch sommarsallad. Ni ser även ärtskott som skapar dynamik i en klassisk grekisk sallad.

5. Mikrogrönt på hamburgaren

Krispiga, fräscha och delikata mikrogrönsaker passar perfekt på en saftig burgare! Bara fantasin sätter gränser!


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla