Mikrogrönsaker.se nominerad till årets bonde 2021

Matkvalitet, hållbarhet och innovation

Vi känner oss otroligt stolta över att mikrogrönsaker.se blivit nominerad till årets bonde 2021 i kategorin frukt & grönt. Det känns som ett bevis på att vår verksamhet ligger rätt i tiden. Vårt samhälle står inför stora miljö- och klimatutmaningar där matproduktionen spelar en avgörande roll. Att få vara med och bidra till en mer hållbar, hälsosam och giftfri matproduktion känns både utmanande och helt fantastiskt. Matkvalitet, hållbarhet och innovation är tre viktiga ledord för vår verksamhet.

Årets bonde är en nationell tävling som strävar efter att tydliggöra bondens roll i livsmedelskedjan. Med hjälp av en jury kommer årets bonde 2021 att koras den 17 november.

Också kul att lokaltidningen Barometern OT hörde av sig och skrev lite om vilka vi är och vad vi gör, länk till artikel.


Vi är så tacksamma för alla som gillar våra mikrogrönsaker och väljer att handla närodlat. 🌱 Stort tack till butiker, restauranger och privatpersoner som vågar testa nya smaker och samarbeta med en mindre lokal producent. 👨‍🌾


"mikrogrönsaker.se finns till för den medvetna konsumenten. Vi tror att alla val, oavsett storlek, är viktiga för att vi tillsammans ska kunna uppnå en hållbar framtid. Vi vill att mat ska vara hälsosam och odlas giftfritt utan bekämpningsmedel. Vi tror på korta livsmedelskedjor och ett minskat avstånd mellan konsument och producent".


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla