Små grönsaker stora smaker!

Stadsodling - närodlat på riktigt

Våra grönsaker är inte bara vackra - dem smakar dessutom otroligt gott. Att dem sen är näringsrika och odlade utan några gifter på ett klimatsmart och resurssnålt sätt gör inte saken sämre. Ibland kallas dem gröna skotten för supermat.

Vår inomhusodling ligger i Mönsterås, i nära anslutning till E22. Att vi finns - där ni finns - både förkortar och förenklar transporterna. Stadsodlingen av mikrogrönt sker med energieffektiv växtbelysning och kontrollerade yttre faktorer. Det innebär att vi kan garantera dig en högkvalitativ produkt året runt! Våra grönsaker är alltid i säsong.

Mikrogrönsakerna odlas på en helt nedbrytningsbar hampafilt, som efter skörd komposteras och blir till närings- och mullrik matjord. Eftersom vi odlar i vertikala hyllsystem kan vi på en liten yta få ut väldigt mycket grönsaker.

Som ni ser har mikrogrönt ett väldigt brett användningsområde. Vi håller just nu på att finjustera vår produktion och utveckla vårt sortiment. Vi tar därför tacksamt mot tips på vilka sorters mikrogrönt/bladskott du hade velat prova. Har du en restaurang? Tveka inte att kontakta oss för önskemål. Vill du kunna handla våra mikrogrönsaker i din lokala livsmedelsbutik? Fråga gärna efter oss! Vill du handla direkt från oss? Vi finns på REKO-ring Mönsterås, Oskarshamn och Kalmar.0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla